Planner wishlist

Momenteel plan ik in mijn Mascha planner. Ik vind het een hele handige planner en daarnaast is het ook nog een hele mooie planner. Qua formaten van de vakken heeft het veel weg van de Erin Condren planner, de fullboxes passen binnen de vakken en ook headers zijn perfect te gebruiken in de Mascha Planner. Ondanks ik heel blij ben met mijn planner denk ik dat ik voor 2018 misschien ook een Erin Condren wil aanschaffen.

Het voordeel van de Mascha planner is dat het een goedkopere planner is dan de Erin Condren en je kan hem zelf indelen, je zit niet aan de datums verbonden omdat je dit zelf kan invullen. Maar toch merk ik dat ik dit niet altijd even handig vind. Opzich kan je alvast het hele jaar vooruit plannen/invullen van de datums, maar dat doe ik toch liever niet. Misschien verandert mijn style naar een tijdje, of heb ik andere leuke stickers gevonden die de week nummers kunnen invullen of date-covers. Dat ‘risico’ wil ik liever niet lopen, maar ik zou het handiger gevonden hebben dat het er allemaal al standaard instond. Dan kon ik alvast al sticky notes plaatsen en er bij schrijven of ik dan al een belangrijke afspraak heb of een verjaardag bijvoorbeeld. Daarnaast passen de fullkits ook helemaal in de Erin Condren en de planner is daarnaast ook ietsje groter.

De Mascha planner wil ik over een tijdje gaan gebruiken als TO-DO boekje, daar is hij ook perfect voor (omdat er geen dautms in staan, kan je hem indelen zoals je zelf wilt). Ik heb alvast even “rondgestruind” op de Erin Condren site. Er zijn verschillende planners te koop, je kan de voorkant customizen (bij sommige designs kan je de kleur zelf kiezen en je naam er op laten zetten). Ook kan je de kleur ringband nog veranderen (standaard is de zilveren variant). Ook voor de binnenkant kan je nog opties kiezen (vertical, horizontal of per uur) en of je kleur wilt of neutraal.

Mijn oog viel direct op onderstaande planner:

Een roze planner met kanten detail. Ook heb ik de optie voor een rose gouden ringband aangeklikt, dit vind ik een erg mooie combinatie met de kleur van de voorkant van de planner. Ook wil ik graag mijn naam er op hebben zoals ik hier als voorbeeld gedaan heb.

Het enige punt waar ik nog aan twijfel is de binnenkant. Ik wil sowieso dat de vakken verticaal zijn, maar ik twijfel nog of ik van binnen kleur moet doen, of toch neutraal i.v.m. kits. Ik ga niet elke week een fullkit doen, dus daarom twijfel ik ook nog. Maar zodra ik mijn keuze gemaakt heb, dan laat ik het jullie zeker weten.

Heb jij ook een Erin Condren? Ben je team kleur of team neutraal?

Liefs,

Janneke.
De planner kun je hier vinden.
Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *