Over Project J

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben Janneke, een 17 jarige meid. Ik ben de eigenaresse van ProjectJ.nl. Hier schrijf ik over dingen die ik leuk vind: beauty, fashion, lifestyle en creatieve projectjes. Bloggen leek mij altijd al super leuk om te doen, een eigen plekje op het internet waar ik mijn passie en verhaal kwijt kan. Ik volg al sinds 2013 andere blogs en nu heb ik de stap gezet om zelf ook een blog te beginnen.

Janneke

Ik doe de mbo opleiding doktersassistente en zit nu in het laatste jaar. Ik heb momenteel een baan als doktersassistente bij een oogheelkundie kliniek. Ik weet nog niet precies wat ik hierna wil gaan doen, maar ik weet wel zeker dat ik wil doorleren op het HBO. Ik heb een passie voor fotograferen en vind het ook super leuk om te lezen en verhalen te schrijven. Dat is ook een reden waarom ik graag een blog ben begonnen, zodat ik al mijn passies kan combineren in de vorm van een blog.

Project J

12 december 2016 is Project J online gegaan. Ik liep al maanden met het idee om een blog te starten, maar ik wou pas beginnen als ik echt een leuke naam wist. Dus na een paar maanden (ja écht, een naam kiezen vond ik het lastigste) kwam de naam Project J zomaar in mij op en gelukkig was het domein ook vrij, dus toen wist ik het zeker!

Ik maak mijn artikelen met veel plezier, ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Daarnaast zijn tips en tops ook altijd welkom! Deze kan je me altijd mailen of je kan mij een berichtje sturen via social media!

Liefs Janneke x