New: plan (with me)!

Hi all!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blogpost heb geplaatst. Ik heb een drukke tijd achter de rug (afstuderen, werken, etc.) en heb besloten dat ik het bloggen nu toch weer wil oppakken. Ik heb het altijd al leuk gevonden om te bloggen en door gebrek aan tijd is dat er niet echt van gekomen sinds ik ben gaan bloggen onder de naam Project J. Ook wil ik graag nieuw content plaatsen waar ik het meeste van geniet en wat ik het graagst doe: creatief bezig zijn. Op het moment is mijn grootste hobby plannen, zoals meerdere van jullie en daarom lijkt het me leuk om dit met jullie te delen. Op het moment plan ik in de limited edition Mascha planner.

Het lijkt me erg leuk om jullie mee te nemen in mijn plan momenten. Daarnaast ben ik ook heel erg Etsy verslaafd en is mijn stickerstash nu erg aan het groeien. Het lijkt me ook erg leuk om leuke/nieuwe/onbekende shops met jullie te delen.

Lijkt het je leuk om samen met mij te plannen en eventueel inspiratie op te doen? Dan raad ik je zeker aan om mij te gaan volgen op instagram waar ik jullie ook meeneem in mijn planner wereld. Zo blijf je ook op de hoogte.

Liefs,

Janneke, Project J

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. WH
    30 juli 2017 / 13:42

    Superleuk, ben erg benieuwd naar je planningen & stickers! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *