Hello May

Vandaag zijn we alweer 1 mei 2017! Ik kan bijna niet geloven dat de tijd zo snel gaat. Vandaag wil ik mijn doelen voor aankomende maand op een rijtje zetten. Lezen jullie mee?

Stage
Ik loop sinds 6 februari stage in het ziekenhuis, tot en met begin juni. Dat betekent dat dit de laatste volle maand is dat ik stage loop. Nog 6 weken te gaan en dan ben ik als alles zo door gaat klaar. Niet alleen met stage maar ook met school! Mijn doel deze maand is om nog zoveel mogelijk te genieten om te werken in het ziekenhuis, ik heb het er heel erg naar mijn zin, maar stiekem kan ik ook niet wachten tot ik klaar ben.

Mijn kamers netjes houden
Van dit doel zal vooral mijn moeder heel blij van worden: mijn kamers netjes houden. Ik vind het super fijn om een netjes en georganiseerde kamer te hebben, maar opruimen is totaal niet mijn hobby. Ik probeer aankomende maand hier extra aandacht aan te besteden en mijn kamers een maand lang helemaal netjes te houden. Extra lastig want sinds een maandje heb ik 2 kamers, dus dat betekent extra opruimen!

Genieten van mijn laatste maand als 17-jarige
Oke dit klinkt als een best gek doel, maar toch is het mijn doel voor komende maand. Genieten dat ik nog minderjarig ben en het feit dat ik geen rekeningen hoef te betalen omtrent zorg en school. Maar toch kan ik ook niet wachten tot ik dan eindelijk 18 ben! Zowat al mijn vriendinnen zijn 1 jaar ouder dan mij, dus dan kunnen we eindelijk met z’n allen op stap in de stad.

Mijn kamers afmaken
Laatst kon je al in mijn roominspiration blogpost lezen dat ik nu sinds kort 2 kamers heb en ze eigenlijk nog moet inrichten qua decoratie. Deze maand wil ik wel graag te shoppen voor decoratie en de kamers helemaal afmaken. Voor mijn slaapkamer wil ik graag nog een of twee planken voor aan de muur en voor mijn chill- en studeer/werk kamer wil ik graag nog een fotolijst(en), plantjes, planken, kussens en al het ander leuke wat ik tegen kom.

Dit zijn mijn doelen voor aankomende maand. Wat is/zijn jouw doel(en) voor deze maand?

Liefs,
Janneke.

Volg:

2 Reacties

 1. 1 mei 2017 / 08:22

  Wat een mooie doelen! Veel succes met de laatste loodjes van je stage! Fijn om te horen dat je het er zo naar je zin hebt! En wat leuk dat je je twee kamers gaat inrichten. Ik vind dat altijd iets heerlijks om mee bezig te zijn 🙂 Fijne maand!

  • janneke
   1 mei 2017 / 20:50

   Dankjewel Romy, dat gaat zeker goed komen met stage! Ik ga aankomende vrijdag waarschijnlijk even naar de Ikea om alvast wat leuke dingen te kopen. Ik heb er heel veel zin in om het mijn eigen plekje te maken! Jij ook een hele fijne maand toegewenst. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *